Specialist in gezond bewegen

Wie we zijn

Specialist in gezond bewegen

Het is al sinds jaar en dag bewezen dat bewegen goed is voor je gezondheid. Maar hoe doe je dat, hoe zwaar maak je het en wat past bij jou? Daar zetten wij ons bij Movifit voor in, zodat je niet te zwaar traint, maar ook niet te licht. Wij zetten je lichaam aan tot zelfherstel, een eigenschap die ieder mens heeft. Als je deze eigenschap op de juiste manier prikkelt, kun je aan je gezondheid werken, kun je afvallen, kun je conditie opbouwen en kracht opvoeren. Met onze kennis en ervaring kunnen we iedereen, dus ook jou, helpen om je lekker in je vel te gaan voelen en te gaan sporten op de manier die beste bij je past.

Vandaar dus: Specialist in gezond bewegen.


Movifit Nunspeet

Waar je ook kunt sporten in de open lucht en
kunt genieten van een sauna of turks stoombad na het sporten.

Movifit Nunspeet
Movifit Nunspeet
Movifit Nunspeet

Onze lokatie in Nunspeet

Het adres is aan de Bergakkerweg achter een statige villa. Je loopt via de zijkant naar binnen. 3 verdiepingen hebben wij met elk hun eigen functie. In de kelder de wellness en de zaal voor groepslessen, op de eerste verdieping onze milon-cirkel en de gezellige koffietafel. Boven onze fitness ruimte met alle toestellen en cardio. Hier kan het dak op mooie dagen open en kun je sporten in de buitenlucht.


Movifit Ermelo

Waar je ook kunt sporten op zondag, met alle rust en ruimte in een luxe omgeving.

Movifit Ermelo
Movifit Ermelo
Movifit Ermelo

Onze lokatie in Ermelo

In een kantoorpand hebben wij 1 verdieping waar je makkelijk kunt komen, fijn uitzicht hebt en kunt werken aan je conditie en kracht. De milon-cirkel staat voor je klaar en we geven les in kleine groepen.