Contact

Nieuwsbrief

Maart 2021: Helaas...

De lock-down voor MoviFit (en andere fitnesscentra) is verlengd. Daarom kunnen we u nog steeds niet van dienst zijn zoals we zouden willen. We zullen opnieuw de betalingen bevriezen in de hoop dat dit niet nog een maand duurt. Intussen loopt de nood steeds hoger op. Zowel bij u als bij ons. Hopelijk komt de overheid snel met ander nieuws. Van juli 2020 tot december 2020 is sporten bij MoviFit relatief veilig gebleken, dankzij uw en onze inzet en mede omdat je tijdens het sporten van nature al afstand houdt tot anderen zijn er binnen ons centrum geen besmettingen geweest.

Online

Intussen blijven wij online lessen verzorgen. U kunt deze live volgen of later op You-tube opzoeken en meedoen. Sinds kort beschikken wij over de mogelijkheid lessen aan te bieden via Zoom. Omdat dit medium een hogere kwaliteit van verbinding oplevert en een mogelijkheid tot communicatie over en weer met u, onze klant, willen we dit medium meer in gaan zetten voor de live lessen. U kunt zich aanmelden op ons 06 nummer . Wij sturen u dan een link. Met deze link kunt u inloggen in de Zoom lessen.

Buitentraining

We bieden nog steeds de mogelijkheid voor een buitentraining aan. Nu het weer beter wordt hopen we dat zich meer mensen aanmelden voor deze trainingen. In Nunspeet hebben wij buiten een zeer geschikte, geheel coronaproof, alternatieve training voor de Milon beschikbaar. Kom deze effectieve training eens ervaren. Hij is echt geschikt voor al onze leden. De training staat overdekt. Helaas is het voor ons niet mogelijk een dergelijke faciliteit in Ermelo aan te bieden. Uiteraard zijn onze leden uit Ermelo van harte welkom aan de Vreeweg in Nunspeet. Alles in de hoop dat we u spoedig weer in ons centrum mogen begroeten. De kosten voor het deelnemen aan de buitentraining zijn dezelfde als je normale maandbedrag. Wil je deelnemen aan de buitentraining dan maak je gewoon je maandbedrag over naar MoviFit en kun je naar behoefte en beschikbaarheid gebruik maken van de buitenfaciliteiten.

buitentraining

Blog

Bij deze wil ik u van harte uitnodigen mijn laatste blog te lezen. In deze blog vindt u helder omschreven de situatie waarin MoviFit, en wellicht vele andere bedrijven, zich momenteel bevinden. Omdat ik tegen nogal wat onbegrip aanliep leek het mij zinvol dit eerlijke verhaal met u te delen. Neemt u alstublieft even de tijd dit relaas door te lezen zodat u weet wat er speelt, met name in ondernemend Nederland. Met de verkiezingen in aantocht lijkt het mij nuttig deze wetenschap te hebben, gebaseerd op feiten. Niet op vermoedens, theorieën of aannames.

Lees Alfons blog

Blog van Alfons

Vijf-weeks gewichtcontrole programma

Ook bieden wij nog steeds de mogelijkheid een vijf-weeks gewichtcontrole programma te volgen voor slechts 49,95 euro. U krijgt dan voor vijf weken de complete voeding aangereikt. Metingen voor, tijdens en na de vijf weken en (sport) adviezen. Zij die u voor gingen boeken hoopvolle resultaten.

vijfweeks gewichtcontrole programma

Tot slot

Aanmelden voor de buitentrainingen en de Zoom lessen kan via het volgende telefoonnummer: 06-12555556. We hopen dat u allemaal nog gezond bent en vol ongeduld staat te wachten om samen met ons weer aan de gezondheid, fitheid en weerstand te werken. Hopelijk tot snel!

Alfons Marsman, MoviFit


Corona update januari 2021

Het zal ook u niet ontgaan zijn. De corona maatregelen zijn helaas opnieuw verlengd. We kunnen niet anders als ons neerleggen bij de huidige situatie. Uw gezondheid was, is en blijft ons belangrijkste doel.

Blijf sporten!

Wel willen we u van harte aanmoedigen te blijven sporten. Fietsen en wandelen zijn prima alternatieven. Vergeet alleen niet uw hartslag regelmatig boven de comfort grens te brengen. Dat wil zeggen, zorg dat u af en toe ook op het niveau komt dat u gaat hijgen. Daarmee zet u het lichaam, en vooral uw hartspier, aan tot versterking. Een prima hulpmiddel daarbij zijn onze online lessen. We nodigen u van harte uit hier aan deel te nemen. Mocht de tijd u niet passen dan kunt u deze lessen terugvinden op het YouTube kanaal van Movifit. Ga naar YouTube, zoek op Movifit en u vind een schat aan lessen variërend van BBB naar Spinning, Vitaal plus, Pilates en Broga. Kortom, voor elk wat wils.

Doe mee aan buitentrainingen

Daarnaast bieden wij vanaf maandag 25 januari 2021 buiten trainingen aan waar u individueel, of met maximaal één ander persoon, aan kunt deelnemen. De trainingen zullen begeleid worden door één van de u bekende instructeurs en bestaan uit een circuit met oefeningen voor kracht als ook conditie.

De training in Nunspeet zal aan de Vreeweg worden gegeven. Die in Ermelo op de parkeerplaats grenzend aan het pand aan de Harderwijkerweg. Deelname kost slechts 10 euro per persoon, per les. Ter plaatse contact te voldoen omdat we buiten immers geen pinautomaat hebben. Reservering is uitsluitend telefonisch op nummer 06-34614665. Mocht u toevallig geen gehoor krijgen dan wordt u terug gebeld.

Alles natuurlijk volledig veilig en coronaproof. Trainingstijden zijn in overleg bij reservering. We hebben mogelijkheden op ochtend, middag en avond. Voor wat betreft de avond zullen we uiteraard rekening houden met de avondklok.

buitentraining

Let op uw Gewicht

Nu kunnen we ons voorstellen dat uw gewicht na de afgelopen tijd ook wat aandacht behoeft. Ook daarvoor bieden wij een programma aan. We hebben een vijf weeks voedingsprogramma voor u klaar liggen. In dat programma krijgt u voor die 5 weken aangereikt wat u moet eten. Zowel ontbijt als lunch en avondeten staan in het plan volledig uitgeschreven. Voor eventuele huisgenoten is deze voeding ook zeer geschikt en prima te eten. Geen bijzondere producten maar gewone, verse en gezonde voeding. U wordt gewogen en gemeten aan het begin van de vijf weken en tussendoor. Voor dit programma betaalt u slechts 49 euro, all in. Aanmelden kan via info@movifit.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen over hoe en wanneer te starten.

voedingsprogramma

Last van stress?

We hebben gemerkt van enkele van onze leden dat de hele situatie hen niet in de koude kleren is gaan zitten. Alle ballen hoog houden, thuis werken, alle beperkingen, geen of weinig sociale contacten. Kortom, mensen ervaren (veel) stress. Tineke kan met u direct de stress te lijf gaan. Kijk eens op ons nieuwe platform www.HealthbyChoice.nl.

Vragen over gezondheid en welzijn?

Rest ons nog u alle gezondheid toe te wensen zolang we elkaar niet mogen zien. Hebt u vragen op het gebied van gezondheid en/of welzijn? Neem contact op via mail, messenger, facebook of 0612555556. We bellen terug.

ANNEKE - KEVIN - KIKI - CHARISSA - VINCENT - TINEKE - ALFONS


december 2020

Beste leden

De vrees werd waarheid.

Velen van u stelden ons de vraag: “Moeten jullie ook dicht?” We moesten het antwoord schuldig blijven tot de toespraak van de minister president van maandagavond. Nu weten we dat we in ieder geval tot 19 januari 2021 de deuren van MoviFit moeten sluiten.

Velen van u hadden de hoop en de wens te kunnen blijven sporten. Omdat het nu eenmaal gezond voor je is. Omdat het de weerstand verhoogt. Omdat het nog enige afleiding biedt. Maar ook velen vanwege het feit dat sporten helpt (fysieke) klachten onder controle te houden en in veel gevallen te verlichten. Aan de andere kant zijn er mensen die toch angst en onzekerheid ervaren. Gevoelens van teleurstelling, begrip en berusting vechten om voorrang.

We prijzen ons gelukkig dat er bij MoviFit tot nu toe geen besmettingen hebben plaatsgevonden (voor zover ons bekend). We willen jullie hartelijk danken voor ieders persoonlijke bijdrage aan de veiligheid binnen ons centrum. Uw gezondheid en die van de mensen om u heen staat voorop. Niet voor niets is MoviFit bijna 30 jaar specialist in gezond bewegen.

Hoe nu verder?

Zoals u van ons gewent bent blijven we u motiveren in beweging te komen en te blijven. We zullen, net zoals in de vorige “lock down”, online trainingen aanbieden. We zullen een dagelijks veranderende “challenge” lanceren. Natuurlijk vindt u op You-tube nog onze vorige filmpjes met diverse trainingen. Volg ons op Facebook, Instagram, You-Tube, onze website en u hoeft niets te missen. Kortom, volg ons, blijf bewegen en houd ons op de hoogte van uw activiteiten.

Hoe nu met de betalingen?

De betalingen voor januari 2021 zijn voor het grootste deel administratief al verwerkt. U zult eind december 2020 deze betaling zien verschijnen. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we na 19 januari 2021 u weer mogen ontvangen. De maand dat wij gesloten zijn zal met de betaling van februari 2021 verrekend worden. Dat betekend dat u de maand februari NIET betaald voor zover u bij bent met betalen. Met deze regeling zal MoviFit, net als afgelopen voorjaar, deze gedwongen sluiting geheel voor haar rekening nemen.

Aan een ieder die deze brief ontvangt nog een oproep. Ervaringen uit het verleden hebben geleerd dat niet iedereen deze nieuwsbrief ontvangt ondanks het feit dat we naar iedereen deze brief mailen. Ken je iemand anders die bij ons sport? Zoek contact met diegene via mail, sms, app, Facebook enz. en vraag of hij/zij deze nieuwsbrief heeft ontvangen. Zo niet? Mail hem door of verwijs naar www.movifit.nl waar je een link aantreft naar deze brief. Alvast hartelijke dank voor het “meedenken” . Voor overige vragen kunt u terecht op: info@movifit.nl of ons crisisnummer 0612555556.

Het team van MoviFit wenst u allen fijne en actieve feestdagen toe en een gezond 2021. Tot ziens in 2021 namens:

ANNEKE - KEVIN - KIKI - CHARISSA - VINCENT - TINEKE - ALFONS