Conditie en kracht opbouwen

Conditie en kracht opbouwen

Word sterker en krijg meer energie

Wil jij je spiermassa en conditie verbeteren? Dan kun je bij ons verschillende programma's volgen. Ben jij degene die graag alleen werkt, of juist in een groep. We zetten een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje:

Milon Cirkel

Milon Cirkel

Het Milon Cirkel-programma staat voor effectief sporten met slechts 35 minuten trainen per keer.

Conditie met cardio fitness

Conditie met cardio-fitness

Cardio-fitness is een trainingsvorm voor verbetering van de algehele conditie. Voor iedereen en met een zeer laag blessurerisico.

Individueel of in groepsverband

Individueel of in Groepsverband

Individueel of samen werken aan je conditie en kracht. Je hebt de keuze uit heel veel verschillende mogelijkheden.


Conditie met cardio fitness

Conditie met cardiofitness

Cardio-fitness is een trainingsvorm voor verbetering van de algehele conditie die voor iedereen bereikbaar is en een zeer laag blessurerisico kent. Met cardio-fitness train je vitale lichaamsfuncties zoals het hart en de bloedvaten.

Vooral voor (ex)hartpatiƫnten, mensen met overgewicht en voor mensen die moeten revalideren is cardio-fitness uitermate geschikt.

Belangstelling?

Stuur ons een email met je naam en telefoonnummer. Wij nemen contact met je op.


Individueel of in groepsverband

Individueel of in groepsverband

Fitness

Fitness, of beter gezegd krachttraining is de moeder van alle moderne fitnesscentra. En dan bedoelen we het trainen met dumbells (handgewichten) en barbells (stangen met gewichten).

Wij zijn er van overtuigd dat het trainen met dumbells en barbells een zeer veelzijdige, efficiƫnte en functionele toevoeging aan uw training kan zijn. Het vergt wel een grote dosis aan discipline en ervaring. En daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Niet iedereen beschikt over discipline en ervaring kost nu eenmaal tijd. Wij weten u te motiveren en uiteraard hebben wij de nodige ervaring in huis.

In Groepsverband

Bij Movifit hebben we verschillende groepslessen van yoga, spinning tot zumba en boksen. Het voordeel van een groepsles is dat het je veel sneller stimuleert om te gaan sporten. Zoals bij individueel al is aangegeven, je moet zelfdiscipline hebben. Bij een groepsles rekenen mensen op je, het schept een band, gezelligheid en na afloop drink je nog een kopje koffie. Dat stimuleert om sporten vol te houden.

Belangstelling?

Stuur ons een email met je naam en telefoonnummer. Wij nemen contact met je op.