Gezond worden en blijven

Gezond worden en/of blijven

Of zo gezond mogelijk worden

Wat is gezond? We noemen het vaak, maar sommige mensen worden nooit "gezond", als je chronisch ziek bent bijvoorbeeld, dan moet je het doen met wat je kunt. Iedereen wordt ouder en met ouderdom komen de gebreken (toch?). Gelukkig kun je eigenlijk altijd werken aan een zo gezond mogelijk leven. Dat doe je door in beweging te komen. Ook wanneer je niet alle bewegingsfuncties meer hebt, kun je altijd iets doen. Wij helpen je er graag bij, we zetten een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje.

Metabolic Balans

Metabolic Balans®

Met Metabolic Balance® val je niet alleen af maar word je ook gezonder.

Cardio-fitness

Conditie met cardio-fitness

Cardio-fitness is een trainingsvorm voor verbetering van de algehele conditie. Voor iedereen en met een zeer laag blessurerisico.

Personal trainer

Personal trainer

Soms kun je het niet alleen en daarvoor hebben wij personal trainers. Iemand die je instructies geeft en stimuleert.


Metabolic Balance

Metabolic Balance

Met Metabolic Balance® word je gezonder en kun je afvallen. Metabolic Balance® streeft naar een blijvende verandering met behulp van gezonde en passende voeding. Jouw bloedwaarden worden als uitgangspunt genomen voor je voeding.

De vier fases

Er zijn vier fases die je met dit programma doorloopt. We leggen het in het kort uit:

 • Voorbereidingsfase

  Opname van jouw gezondheidsgegevens en een bloed analyse. Op basis daarvan wordt een persoonlijk voedingsplan opgesteld.

 • Strenge fase

  Fase duurt minstens twee weken. Het lichaam wordt ingesteld op een nieuwe en gezonde voedingswijze.

 • Minder strenge fase

  In deze fase ga je voedingsmiddelen uitproberen die in de vorige fase niet waren toegestaan. Je ervaart zelf welke voeding bij je past.

 • De fase van gewichtsbehoud

  Deze fase eindigt in principe nooit. Dit omdat jouw eetpatroon meestal sterk is veranderd. Deelnemers voelen zich meestal zo goed dat ze hun gewoontes niet meer willen veranderen.

Belangstelling?

Stuur ons een email met je naam en telefoonnummer. Wij nemen contact met je op.


Conditie met cardio fitness

Conditie met cardiofitness

Cardio-fitness is een trainingsvorm voor verbetering van de algehele conditie die voor iedereen bereikbaar is en een zeer laag blessurerisico kent. Met cardio-fitness train je vitale lichaamsfuncties zoals het hart en de bloedvaten.

Vooral voor (ex)hartpatiënten, mensen met overgewicht en voor mensen die moeten revalideren is cardio-fitness uitermate geschikt.

Belangstelling?

Stuur ons een email met je naam en telefoonnummer. Wij nemen contact met je op.


Personal Trainer

Personal Trainer

Stimuleren en inspirerend

Geen les is hetzelfde met de personal trainer. Hij of zij helpt je bij het doen van je oefeningen, let op je houding, werkt aan de elementen zoals krachtopbouw waar jij dat nodig hebt. Bovendien zorgt een personal trainer ervoor dat je niet afhaakt, dat je nog even je tanden op elkaar zet en dat laatste stukje ook meeneemt.

Bovendien kunnen we ook een stukje voeding meenemen in de les, zodat je op alle fronten werkt aan een beter en gezonder leven.

Belangstelling?

Stuur ons een email met je naam en telefoonnummer. Wij nemen contact met je op.