Posted by on 12 november 2016

Henri - testimonial - 45 jaarIk moest geopereerd worden aan mijn enkel …

… en ik zag de bui al hangen. geen beweging meer. Ik wilde voorkomen dat ik te dik werd. Met dat doel, ik wilde zelfs liever iets afvallen, ben ik gaan sporten bij MoviFit. Ik werd gelijk op een afslankprogramma gezet in combinatie met de Milon Cirkel. Die combi bevalt me heel goed. Ik vind de training lekker, leuk en ik zie veel resultaat. En omdat alles op een chipkaart staat, hoef ik niet na te denken.

Ik werd zo enthousiast dat mijn vrouw ook is gaan trainen met de Milon Cirkel. Dat is voor mij een extra stimulans. Ook belangrijk, want zij kookt thuis en dankzij de goede, verse voeding heb ik bijna geen snaaibehoefte meer. De Milon-training vind ik super omdat ik goed ben vooruitgegaan in kracht en conditie. Ik voel dat ik sterker ben geworden. Bijkomend voordeel: de rugklachten die ik had zijn grotendeels verdwenen.

~ Henri, 45 jaar

Posted in: testimonial