Lekker in je vel

Voor de één betekent fit zijn, een goede conditie hebben. Voor de ander betekent het, gezond zijn of uitgerust en ontspannen zijn.

Wat is fitness en wat betekent het woord fitness? Het antwoord zit al in het woord fitness opgesloten; namelijk, fit zijn, zich fit voelen. Een fitnesscentrum is dus een plaats waar mensen zich fit kunnen voelen of gaan voelen.

MoviFit Nunspeet en Ermelo: uw fitnesscentrum bij uitstek.

Specialist in gezond bewegen

… En waarom zijn we dat? Omdat we bewegen inzetten ter bevordering van je gezondheid. Dat betekent dat we er altijd voor waken dat je niet te zwaar traint, maar ook  niet te licht. We willen het lichaam aanzetten tot zelfherstel, een eigenschap die ieder mens heeft. Deze eigenschap moet alleen op de juiste manier worden geprikkeld om in dienst van je gezondheid te werken. Bij MoviFit bezitten we de kennis en de ervaring dit systeem te activeren. Vandaar: Specialist in gezond bewegen.

Weinig tijd of onregelmatig sporten

Onregelmatige werktijden? Hebt u geen tijd voor sport op vastgestelde tijden? Dan is MoviFit uw partner bij uitstek! U bepaalt zelf het tijdstip waarop u komt sporten: ochtend, middag of avond. Er wordt in overleg met u een individueel programma samengesteld

MoviFit streeft naar een situatie waarbij een ieder kan doen wat hij of zij wil op een door hem of haar zelf te kiezen tijdstip.