De ideale manier om jezelf weer in conditie te krijgen is via het Point System. Je krijgt een programma op maat om je doel te bereiken en jij bepaalt hoe je dat programma invult. Dat kan ook gewoon buiten de sportschool. Lees maar eens hoe dat werkt.

Eenvoudig en motiverend

Eerst doe je een conditietest, een wetenschappelijk onderbouwde fitheidstest. Zo weet je precies waar je staat en waar je naartoe kunt. Aan de hand van de uitslag bepalen jij en je coach samen een trainingsprogramma voor tien weken: een programma dat voldoet aan jouw niveau en eisen.

Spinning bij Movifit Nunspeet en ErmeloTrainen zoals jij plezierig vindt

Je traint op basis van je hartslag, maar hoe je de training invult dat bepaal je zelf. En er is keuze genoeg om jouw ideale programma samen te stellen, of je dat nu invult met spinning of aerobics. De unieke benadering van het Point System maakt het mogelijk om zowel in ons centrum als buiten te trainen. Je kunt bijvoorbeeld ook punten verdienen met fietsen en wandelen.

Point System: punten halen

Om je doel te behalen combineer je je training met het behalen van punten onder professionele begeleiding. Als je alle punten hebt gehaald, heb je je doel bereikt. Die punten hoef je niet zelf te onthouden: de punten én de gegevens van jouw trainingsprogramma worden bewaard op een digitale smartcard. Deze kaart voer je in op het cardio- of krachttoestel. Leuke bijkomstigheid: het toestel stelt de weerstand en snelheid automatisch voor je in.

Met het Point System krijg je dus een tastbaar doel in handen. Na tien weken wordt een nieuwe conditietest afgenomen; dan zie je meteen je resultaat.

Aanmelden voor het Point System

Enthousiast geworden? Vraag meer informatie of meld je dan aan via onderstaand formulier.

Ja, ik heb interesse in het Point System. Neem contact met mij op.

Je naam*

Je e-mailadres*

Je telefoonnummer*

Je eventuele bericht

* verplichte velden