Posted by on 10 oktober 2015

LegAttack®- 50 testpersonen gezocht uit omgeving Nunspeet voor onderzoek naar cellulitis en omvang vermindering op de billen en bovenbenen.

Het doel van het onderzoek is om de totale omvangvermindering op de bovenbenen en billen in kaart te brengen. Daarnaast zal er ook gelet worden op de totale reductie van cellulitis. De verwachtingen zijn hoog omdat er gewerkt wordt met Far InfraRed technologie (vrij vertaald betekent het infrarood dieptewarmte) in combinatie met bestaande fitness trainingen. FIR warmte is significant effectiever dan andere warmtebronnen methodes omdat FIR zich 40 tot 50 keer dieper in de huid dringt dan reguliere warmtebronnen.

De kennis van twee wetenschappelijke methodes worden in dit onderzoek meegenomen. Deze methodes hebben individueel bijgedragen aan omvangverminderingen en afname van cellulitis. Uit deze onderzoeken is naar voren gekomen dat er bij deelnemers die gebruik maken van FIR er een aanzienlijke verbetering is ontstaan in de huidstructuur en de reducering van omvang.

U komt in aanmerking voor dit onderzoek wanneer:

  • U tussen de 16-66 jaar oud bent;
  • U in staat bent 4 weken lang, minimaal 3 keer per week, 30-40 minuten te sporten.

Periode onderzoek

Groep 1: 19 november t/m 17 december
Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vol is vol

Eigen bijdrage

€ 22,49 per week

Het onderzoek

Het traject bestaat uit 12 afspraken waarin u 3 keer per week 45 minuten traint met de LegAttack®. Een begin- en eindtest is onderdeel van het traject. Wanneer u aan het traject begint wordt er een beginmeting gedaan. Ook krijgt u heldere instructies over hoe de LegAttack® gebruikt dient te worden.

Het eetpatroon hoeft tijdens dit onderzoek niet aangepast te worden omdat de resultaten van vorige onderzoeken zonder dieet behaald zijn.

Na het traject van 4 weken wordt er een eindmeting gedaan. Bij de eindmeting wordt duidelijk gekeken naar:

  • de gradatie van vermindering van cellulitis;
  • het totaal verloren aantal centimeters op de heupen en bovenbenen;
  • de afname in uw lichaamsvet in procenten.

Aanmelden

Voor deelname bel (0341) 25 444 8 of mail naar info@movifit.nl Wanneer het maximum van 50 testpersonen is bereikt, kunt u niet meer aan het onderzoek deelnemen.

Posted in: nieuws
Tags: