Henri - testimonial - 45 jaarIk moest geopereerd worden aan mijn enkel …

… en ik zag de bui al hangen. geen beweging meer. Ik wilde voorkomen dat ik te dik werd. Met dat doel, ik wilde zelfs liever iets afvallen, ben ik gaan sporten bij MoviFit. Ik werd gelijk op een afslankprogramma gezet in combinatie met de Milon Cirkel. Die combi bevalt me heel goed. Ik vind de training lekker, leuk en ik zie veel resultaat. En omdat alles op een chipkaart staat, hoef ik niet na te denken.

Ik werd zo enthousiast dat mijn vrouw ook is gaan trainen met de Milon Cirkel. Dat is voor mij een extra stimulans. Ook belangrijk, want zij kookt thuis en dankzij de goede, verse voeding heb ik bijna geen snaaibehoefte meer. De Milon-training vind ik super omdat ik goed ben vooruitgegaan in kracht en conditie. Ik voel dat ik sterker ben geworden. Bijkomend voordeel: de rugklachten die ik had zijn grotendeels verdwenen.

~ Henri, 45 jaar


Wendy-39Ik ben naar MoviFit gegaan om wat “strakker” te worden en om aan mijn conditie te werken. Ik kreeg het advies de Milon Cirkel te gaan doen. Een korte (slechts 35 minuten) training waarin je alle grote spiergroepen traint. Ik bereikte dan ook vrij snel mijn doel en hoef nu alleen nog maar alles bij te houden. Er heerst een ongedwongen sfeer in het centrum. Het valt mij iedere keer weer op dat er veel aandacht is voor alle klanten.

Aan de spinning-les doe ik trouwens ook graag mee. Deze les gaat op hartslag, wat ervoor zorgt dat je nooit over je limiet gaat. Na de les heb ik iedere keer mijn hoofd weer leeg. Heerlijk!

~ Wendy, 39 jaar


Tijmen69Enkele jaren geleden was ik op zoek naar een plek om in beweging te komen. Omdat ik een hernia heb, zocht ik naar een adres met kennis van zaken. Behalve dat kreeg ik bij MoviFit ook het leukste welkom. Ik heb dan ook geen moment spijt gehad van mijn keuze.

Eigenlijk wilde ik stiekem ook wel een beetje afvallen. Inmiddels ben ik twintig kilo kwijt en blijf ik al tijden op gewicht. Behalve de Milon Cirkel, een heel effectieve training, doe ik spinning omdat ik dat zo tof vind. Dat gaat erg goed, want mijn hartslag wordt continu in de gaten gehouden. Ik word ontzettend goed begeleid en er heerst een gezellige sfeer. Ik heb echt het gevoel in een vriendenclub terecht te zijn gekomen.

~ Tijmen, 69 jaar


Hetty, 45 jaarIk sport bij MoviFit omdat ik in conditie wil blijven en mijn figuur wil behouden. En niet onbelangrijk, ik wil ook een goed voorbeeld zijn voor mijn kinderen. Ik doe zo ongeveer alles: krachttraining, cardio (conditie), Milon Cirkel en spinning. Ik houd wel van een beetje afwisseling en het kan allemaal bij MoviFit Ik sport minimaal twee keer per week, het liefst drie keer. Daarnaast loop ik nog hard op mijn eigen momenten.

Ik vind bij Movifit eigenlijk alles qua beweging. Daarnaast ervaar ik een zeer goede begeleiding, zeker als ik een keer een blessure of pijntje heb. Er is veel gezelligheid. Alles is aanwezig wat ik zoek in een fitnesscentrum. Op deze manier blijf ┬áik prima in conditie en in de gewenst “vorm”.

~ Hetty, 45 jaar